Bookmarks
Arhiva
-
▼
2013
(64)
-
▼
iulie
(64)
- Minitarte de ciocolată cu sos de citrice
- Sufleu de ciocolată cu rom
- Trufe rafinate în sos de portocale
- Minisufleuri cu ciocolată
- Trufe de ciocolată şi fructe uscate
- Tortuleţe Paradis cu glazură de ciocolată
- Capricii de ciocolata alba cu fistic si nuci
- Pungute cu vanilie si ciocolata
- Tarte cu ciocolata si migdale
- Tort de ciocolata
- Profiterol cu ciocolata si crema de zmeura
- Briose de ciocolata si dovleac
- Panna cotta cu ciocolata si cafea
- Tort cu capsune si crema
- Tort cu piersici şi ciocolată
- Profiterol
- Tort festiv cu visine
- Prajitura de ciocolata
- Tort cu martipan si ciocolata
- Desert din panettone cu bulgăraşi de nuga, nucă de...
- Clătite de cafea cu alune şi ciocolată
- Budincă de ciocolată cu pere
- Spumă de ricotta cu cacao
- Napolitane de scorţişoară cu spumă de ciocolată ş...
- Budincă de ciocolată albă cu sos de cafea
- Semifreddo cu ciocolată şi nuga
- Budincă de ciocolată cu sos de rom
- Tort cu ciocolata, vanilie si portocale
- Tort cu ciocolata si capsuni
- Tort cu portocale si piscoturi
- Semifreddo de orez cu sos de ciocolată
- Cupe cu spumă de castane, îngheţată de caramel şi ...
- Timbale de orez cu procomigdale
- Pere cu sos zabaion
- Spumă de ciocolată cu căpşuni
- Sufleu în casetă de ciocolată şi pere
- Cupe de Chantilly şi fursecuri cu ciocolată
- Prăjitură glazurată din panettone
- Crema de orez integral cu mere si ciocolata
- Tort cu ciocolată, vin roşu şi scorţişoară
- Millefeuille de panettone cu sos de ciocolată şi C...
- Tort glazurat cu ciocolată
- Ciocolata in bucatatrie
- Tipuri de ciocolata; Ciocolata in alimentatie
- Tort cu alune si cappuccino
- Tarta cu migdale şi ciocolată
- Chec de ciocolată cu ricotta
- Tarta de cacao cu aromă de migdale
- Delicii cu pere şi ciocolată
- Tarta cu pricomigdale şi dovleac
- „Salam" glazurat din cozonac şi seminţe de pin
- Tortuleţ de ciocolată şi banane, cu aromă de scor...
- Prăjitură de ciocolată cu migdale
- Tort negru cu cacao şi cafea
- Tort imperial cu ciocolată
- Tort de ciocolată cu portocale
- Tortul mileniului
- Tartă cu alune
- Prăjitură de ciocolată cu ricotta şi stafide
- Tortuleţe cu cremă de mascarpone
- Tort de ciocolată cu cremă de smântână
- Prăjitură cu lapte, migdale şi ciocolată
- Tort Sacher clasic
- NAŞTEREA CIOCOLATEI, ÎNTRE ISTORIE ŞI LEGENDĂ
-
▼
iulie
(64)
Profilul meu
Featured Posts
joi, 11 iulie 2013
Profiterol cu ciocolata si crema de zmeura
Published :
01:57
Author :
Chef Freya
Ingrediente pentru 2 persoane
Pentru profiterol:
6 gogosele (profiterol)
100 ml smântâna dulce
100 g zmeura
30 g zahar
Pentru glazura:
100 g ciocolata menaj
3 linguri smântâna dulce
30 g granule de zahar
Pentru decor:
sos de zmeura
Paseaza zmeura cu zaharul (foto 1). Bate bine 100 ml de smântâna si încorporeaz-o în sosul de zmeura (foto 2) sau, ca alternativa, în 40 g gem de zmeura neîndulcit. Pune compozitia într-un pos si umple gogoselele (foto 3).
1. Topeste pe foc mic ciocolata rasa împreuna cu 3 linguri de smântâna. Când ciocolata s-a racit, toarn-o peste profiteroluri si presara-le cu granule de zahar.
2. Pune profiterolurile în frigider pâna le servesti (oricum, nu mai putin de 1 ora). Decoreaza cu câteva picaturi de sos de zmeura.
Stiai ca...
Zmeura este un fruct acrisor, de culoare rosie, ce poate fi folosit proaspat sau la prepararea gemurilor, a siropurilor etc.? Este fructul unui arbust peren ce creste în flora spontana, în paduri sau la marginea lor, si face parte din genul Rubus (specia Rubus idaeus)..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu